Prvá Pomoc Taška Prázdna Záchrannej Zdravotnej Batoh Prázdne First Responder Trauma Taška Multi-Vrecko Pre Cestovanie, Camping

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: prenosné núdzové taška, diy pop zásuvky, medic taktický batoh, armáda prvá pomoc kit, 610 prípade, medic puzdro, auto núdzové taška, tiesňové medic batoh, pomoc band, obväz nepremokavé.

    €5.61 €8.50
  • Druh: Lekárničky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Funkcia:

1.[ODOLNÝ MATERIÁL S VEĽKOU PROTECTION] prvá pomoc taška je vyrobená z polyesterového vlákna, anti-splash a odolný proti opotrebeniu, úplné zip dizajn poskytuje nádherný ochranu pre lieky v prvej pomoci taška.

2.[HUMANIZED ŠTRUKTÚRA S MULTI -VRECKÁ] vo vnútri lekárske skladovanie taška s oddelené vrecká, aby obsah organizované a úhľadne.

3.[RÔZNYCH PRÍLEŽITOSTIACH] môže obsahovať všetky nevyhnutné núdzové dodávky, skvele sa hodí kdekoľvek v aute, RV, atv, jachty, lode, jeep, bicykel alebo motocykel.

4.[PRIPRAVIŤ JEDEN TREZOR DARČEK PRE VAŠU RODINU]sa prvý krok, pripraviť sa na všetky situácie, ktoré môžu nastať.Uistite sa, že ste ho uložiť do batohu, vozidlo rukavice box, detské plienky tašku, kabelku, peňaženku, alebo med kabinet pre rýchly prístup.Udržať svoju rodinu tým, že prvý krok pripraviť.Odporúča sa pre väčšinu každodenné použitie alebo prežitie dobrodružstvo: Doma, Vonku, na Pracovisku, v Škole, vysokej Škole, Kuchyňa, Výletoch, Turizmus, Turistika, Rybolov, Poľovačka, Člnkovanie, Púšte, Detské Ihrisko, Skautov.

5.[IDEÁLNE SIZE] Hmotnosť: 125gr.Ľahko sa prenáša, malý a ľahký, 2 veľkosti na výber:Veľké 29*22.5*8cm Malé 29*15*8.Tento červený prvej pomoci taška je prázdny vak s prvej pomoci tlač, je potrebné kúpiť ďalší obsah spoločne používať.

Špecifikácia:

Materiál:nylonu 1000D

Veľkosť:Veľké 29*22.5*8cm Malé 29*15*8

Farba:Červená

Štýl:Puzdro

Ukončenie:Zip

Téma:Šport

Poznámka:Tento červený prvej pomoci taška je prázdny vak s prvej pomoci tlač, je potrebné kúpiť ďalší obsah spoločne používať.

Balené:funkcie opp taška

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, aby to

Balené zahŕňajú:

1 x Prvej Pomoci Taška

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty