50m Reflexné Nylon Stan Lano Umývateľný Silný Kábel pre Indoor Outdoor Camping oblečenie riadku alebo stan linky Stan Príslušenstvo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: smooth golfový kočík, košele krku lete, smores apie jedál, tote bag taška ženy, folie steny rastlín, super roztomilý kupcake, mtb svetlo bezdrôtové, oppo a5s prípade žaba, jar libra meter.

    €4.66 €7.89
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: 1 - 2 Osoby Stan
  • Typ Príslušenstva: LANO

Odrážky:

1、Reflexné Dizajn: humanized celú noc svetla a reflexné dizajn.Zdroj svetla, ktorý absorbuje slnečné žiarenie počas dňa, potom emituje svetlo prirodzene v tmavých miestach.

2、dvojitú Ochranu: môže sa umývať vodou, a to môže žiariť v tme po dobu 8-10 hodín po jednej absorpcie, plus reflexné funkcie.Má dvojitú ochranu v noci.

3、Vhodné pre: Veľmi vhodné pre výrobu náramok tkanie projekty, domáce potreby na kempovanie, rybárčenie, sklady alebo garáže, svetelný strany, záchranné zariadenia, darčeky pre rodinu a priateľov.

4、Prenos Sily: môže prenášať silu, bez deformácie, a má vynikajúcu trvanlivosť.To je silný a pružný a má vysokú hustotu.Lano je veľmi silný.

5、Vonkajšie a Vnútorné Použitie: Vhodné na vonkajšie a vnútorné použitie v každodennom živote.Či je výlety a aktivity, prežitie, dobrodružstvá, turistika, rybolov, plachtenie, lezenie, kempovanie, kemping, oblečenie riadku v festivalov alebo stan linky.

Špecifikácia:

Názov: Reflexná Nylonové Lano

Materiál: polyester, nylon, polypropylén

Vlastnosti: vysoko reflexné, vysoké uznanie na noc

Hmotnosť: cca 500g

Veľkosť:

Jeden valec priemer: cca 11,8 cm/4.65 palec

Výška: okolo 9.4 cm/3.70 palec

Priemer cca 4 mm/0.16 palec* * dĺžke cca 50 m/1968.50 palec

Balenie Zoznam:

1*Reflexné Nylonové Lano

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty