Prijemne PU Kožené Zmeniť Taška Mobilný Telefón Taška Prípade Mobilde Telefón Taška

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: taška drôt, taška na tašky, taška pre mobil, taška textílie, taška ziplock, taška držiteľ, taška vôňa dôkaz, taška v blízkosti, taška na organe, storag cestovná taška.

    €3.87 €5.52
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: /
  • Druh: Puzdro
  • Materiál: PU
  • hmotnosť: 160g
  • Názov Značky: KOQZM

Hlavné Funkcie

Vhodné pre Rôzne Modely telefónov

Vhodné pre všetky veľkosti mobilné telefóny.Môžete dať mobilný telefón v zadnom vrecku, aby sa zabránilo z pád, keď outdoorové aktivity (stanovanie, nakupovanie, atď.), a použitie telefónu priamo na taška cez priehľadný plastový stranách.

Ľahký a Priestranné

Exteriér PU kože a interiér mikrovlákna líniové ponúkajú maximálnu ochranu proti poškriabaniu, hrb, splash, prachu, nečistôt, a ďalšie.

[Praktický Dotykový Displej Dizajn]

Vyčistiť okno umožňuje jednoducho ovládať telefóny bez ohľadu na to, ako kontrola pošty, text, krátke správy, čítať novinky, prepínanie hudby, a ďalšie.

Multi-funkčné & Výhodné

Mobilný telefón crossbody vrecko má dve vnútorné vrecko otvorené dizajn, znamená, že môžete ukladať kreditné karty, kľúče, rúže, slúchadlá, peniaze, a iné drobné predmety v prednom vrecku.

Skvelý Darček Výber

Vhodný pre mnoho príležitostí noc, cestovanie, nakupovanie, práca alebo datovania, cestovného ruchu, alebo v každodennom živote použiť ako dobre.Je to tiež skvelý nápad ako zvláštny dar/darček pre Deň svätého Valentína, Deň matiek, veľká noc, Halloween, deň Vďakyvzdania narodeniny, na Nový Rok a Vianoce.

Veľkosť:7.9*5in

Balík obsahuje:1pc

Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty