Mačka Naháňa Hračka Rovnováhu Auto Design Mačka Interaktívne Hračka Non-Batérie Self-Otáčanie Auto Cat Hračka

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: trx4 svetlá b, valčeky 907ab, luxusné medisa, dotyk lua l23, topánky larnmern, zadné sklo 3m, stroj cespe, organizovať ipad, dlho glowcore.

    €7.34 €10.80
  • Materiál: plastové
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hračky Typ: Iné

[2020 Nový Dizajn]Rovnováhu auto design, automatické otáčanie cat hračka s odstredivé rotátor, samostatne koľajových tam a späť silou mačka a vlastnej gravitácie, mačka prútik chaser je 180 stupňov self-swingable a 360 stupeň self-spinning, Bestio rovnováhu auto cat hračka je špeciálne navrhnuté tak, aby splnili vaše mačka hrá inštinkt, môže pomôcť znížiť vaše mačiatko mačka deštruktívne správanie, zvyšuje ich IQ, udržanie ich fyzickej bdelosť.Dobré nápady, aby sa vaše mačky, mačiatka, aktívny, šťastný a zdravý.

[Vysoká Príťažlivosť]Multi-spôsoby, ako hrať s v inom mieste, podlahy, pohovka a koberec; Prichádza s vysokou atrakcií, prírodných catnip a palička chaser, ľahko chytiť mačky pozornosť;

[Ľahko ovládateľný] 1.Žiadny nervózny, inštalácia, pripravené na použitie. 2. Žiadne batérie, žiadne nervózny poplatok. 3.Anti-špinavé ABS bývanie, ľahko sa čistí a udržuje.

[Non-Batéria]1.Nie je potrebné batériu na výkon tejto hračky. 2.Vyrobené z eko-šetrné plastového materiálu, ťažkých a netoxické.Použiť bez bezpečné obáv

Farba:žltá / zelená / Ružová / Lake Modrá / čierna

Materiál:plast

Veľkosť:240 x 63 x 57mm

Obsah Balenia:

1 * Vyváženie auta hračky (s pierko príslušenstvo)

1 * Stolný tenis príslušenstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty