Ľad Sneh Rukoväte Trakciu Kopačky Anti-Slip Ice Kufre Topánky a Topánky Ľad

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: turecký raki, trakčné kopačky prechádzky, anti obuvi slip, crampon ľad, boot ice rukoväte, čistenie železa ľad, ice trakcie, anti-sklzu ľad sneh rukoväte, tvrdého dreva sal lesa topánky, boot trakcie.

    €2.54 €5.65
  • Materiál: plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Zvieracie Vzory
  • Druh: Tvrdého dreva sal lesa
  • Použitie prostredia: Vonkajšie Lezenie

Ja ce Snehu Rukoväte Trakciu Kopačky Sklzu Ice Kufre Topánky a Topánky Ľad

Funkcia:

Nikdy sklzu na snehu alebo ľadu opäť s vašou oteru tvrdého dreva sal lesa.Vyhnúť akékoľvek zranenie alebo bolesť pri chôdzi v rôznych terénoch s plnou jediným pokrytie.Ideálne pre pešiu turistiku, rybolov, prechádzky, horolezectvo, alebo chôdza bez ohľadu na zimné podmienky .

Plné nohy sklzu ochrany so 6 ocele kovové hroty.Tieto ocele micro tvrdého dreva sal lesa sú umiestnené na päte a prednej udržiavať pevné postavenie na ľade alebo snehu.Ideálne pre sneh strčiť, bežné prechádzky a denné dochádzanie.

Ľahko slip-on okolo obuv v sekundách.Stačí vytiahnuť kartu cez vaše päty pre pohodlné nosenie na vašu obuv, turistická obuv, alebo rybárske topánky.Gumené top membrána je vyrobená z non-trhať a non-snap, elastickej gumy, ktorá môže odolali a zostali flexibilné.

Kopačky roll up pekne, ktorý bude vykonávať v kabelke, práca-taška alebo dokonca do vrecka.Ľahké a odolné materiály použité a ľahké dať do vykonávať puzdro alebo taške.

K dispozícii v rôznych veľkostiach pre mužov, ženy a deti.Skvelé pre zimné aktivity alebo aj jednoduché každodenné použitie pomôcť prevenciu pošmyknutia, zakopnutia alebo pádu na snehu alebo ľadu.

Detail:

Materiál: Guma+Duševné

Obsah Balenia: 1 Pár

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty