Profesionálna Verzia MD-3009II Podzemné Detektor Kovov MD3009II Vysokej Senstive Gold Digger Poklad Kovové Finder Nástroj

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: pinpoin, zlato pin ukazovateľ, dlhý rad kovové zlato detektor, detektor md, displej detektor kovov, sada kovových vyhľadávanie, detektor kovov, dlhý rad zlato detektor okruhu, md3009ii, detektor kovov predaj.

    €41.52
  • Certifikácia: CE
  • S LCD Displej Alebo Nie: Áno
  • Názov Značky: tianxun
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: MD-3009II
  • Typ Napájania: Napájané Batériou

Profesionálna Verzia MD -3009II Podzemné Detektor Kovov MD3009II Vysokej Senstive Gold Digger Poklad Kovové Finder Nástroj

Nemáme loď tento produkt LACNÉ Čína Príspevok AIR MAIL pre DOPRAVU ZDARMA Propagáciu.Že bude príliš pomalý a nie je v bezpečí.My len loď podľa EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT zaručiť bezpečné a rýchle dodanie!DÔVERUJETE NÁM, ROBÍME NAJLEPŠIE!

Vlastnosti: Plne automatický : zase na a -go -detektor.Nulový Pohyb Zacielenia Funkcie pre: pre presne lokalizovať cieľ.Zobraziť Meter: Môže byť použitý v hlučnom miestach, kde je ťažko počuť.Všetky Kovové: push-tlačidlo prepnúť vyrobené z kovu a kovových identifikáciu spínača.Tieto dve časti zvlášť, poskytuje väčšie pohodlie pre užívateľa.Č Nemotorný Parafínový Kábla: hidden vyhľadávanie cievka kábel (pripojenie medzi riadiacou jednotkou a search coil) vyhnúť žiabrových a pre jednoduché dĺžky stonky úpravu.Low Battery Alarm: automatické zvukové znamenie a červená výkon mieste efektívne pripomenúť užívateľom meniť batérie v čase.Konektor pre slúchadlá: poskytujeme pre pripojenie slúchadiel.Obe mono alebo stereo slúchadlá môžu byť použité.Nepremokavé Search Coil : umožňuje používať detektor v plytkej vode.Nastaviteľné Kmeň: umožňuje nastavenie detektora dĺžky pre pohodlné používanie.Micro-zástrčku, ktorá sa pripája vyhľadávanie cievka a radič jednotky je vyrobený z kovu, ktoré umožňuje plug spoľahlivejšie.Lakťová opierka a kmeň : navrhnuté tak, aby eliminovali tlak na predlaktie.Nylon držiak na ďalšie bezpečné sklzu na strane priestoru po dlhú dobu drží detektor podľa ramena.Výkon: Použitie šiestich 1.5-volt AA alkalické batérie Špecifikácie: Citlivosť: Min. 250 mm / 9.84" (Test Mince: USΦ50), 10 Úrovne Nastaviteľné Prevádzkové Frekvencie: 5.5 KHZ

Prevádzkový Prúd: Pohotovostný Režim-30mA Max-80mA

Prevádzkové Napätie: 7.2-9.6 V

Detekcia Hĺbka: 10-50 cm / 3.94-19.69 palec

Vyhľadávanie Priemer kotúča: 210mm / 8.27 v

Prevádzková Teplota: -20~60℃ / -4~140℉

Položka Veľkosť: 104 * 30.5 * 21 cm / 40.94 * 12.01 * 8.27 v

Položka Hmotnosť: 1.06 kg / lb 2.29

Veľkosť balenia: 55 * 19 * 15.5 cm / 21.65 * 7.48 * 6.10 v

Package Hmotnosť: 1,55 kg / 3.42 lb Nastaviteľná Výška Detektora: 104-134.5 cm / 40.94-52.95 inchApplication: Testovanie kovové cudzie teleso surovín, palív a potravín, Detekcia podzemného potrubia & riadok, Archeológii, Prieskum, Našli zakopané poklady zlata, striebra a kovu artefakty.Zoznam Balíkov: 1 * Detektor Kovov Hlavnej Jednotky

1 * Vyhľadávanie Cievka so spojovacou Tyčou

1 * lakťová opierka

1 * Search Coil Gombík

1 * Anglický Manuál

==================== Iné Poznámky ====================

Platby:

* Prijímame ÚSCHOVY a alipay tu.

* Prijímame aj Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, atď.Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak chcete použiť tieto platby.

Doprava:

* Nemáme loď tento produkt Singapur /HK/ Čína Príspevok Air Mail alebo iné lacné a dlhodobé doprava spôsobmi.Pretože sú ťažké sledovať a bude trvať dlhšie.Hlavne, že oni nie sú tak bezpečné.

* Budeme používať FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pre rýchlu a bezpečnú prepravu.Budeme použiť najvhodnejší jeden pri kúpe produktu.

* Pred odoslaním, budeme pack každý produkt aj pre vás.A prosím skontrolovať zásielku, ktorú ste dostali.

* Ako batérie patria do nebezpečného tovaru,oni nie sú k dispozícii pre leteckej prepravy teraz.Pre predmety zahŕňajú batérie v našej predajni, sme sa nebude dať batérie v balení zásielky.Môžete si kúpiť batérie vo vašej lokalite voľne.Prosím, láskavo poznámka: tento.

* Ak máte osobitné požiadavky na prepravu, dajte nám prosím vedieť vopred.

Záruka:

* Poskytujeme 12 mesiacov Záruka na všetky naše produkty!

* Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami po ich prijatí, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

* Ak je položka je chybné v 1 mesiac na produkt dôvod, pošleme vám nahrádzajú náhradných dielov bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

* Ak je položka je chybný po uplynutí 1 mesiaca, môžete stále posielať späť k nám.Budeme opravte to za vás bezplatne a odoslať ju späť k vám, ale vy by ste mali znášať náklady na dopravu..

Poznámka:

* Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový pozitívnej spätnej väzby, ďalšom dostanete $1 zľava pre každý produkt.Ak je nejaký problém, dajte nám prosím vedieť v čase rovnako.Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť tento.Prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez akéhokoľvek predbežného oznámenia.Dúfam, že vaše pochopenie a vďaka vopred.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty