PKE vývoj doska, auto keyless systém, AS3933 rozvoj board, smart key vývoj doska

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: prívesok na traktor, key pad v2, rtl sdr, tlačidlo auto programmator, hackrf jeden, číslo pad kľúč, hackrf jedného sdr, 4 numder key pad, sdrplay, amp vintage kľúč.

    €64.31 €73.08
  • Typ Snímača: Diferenciálna Holzer

Pracovný Princíp:

Nízka Frekvencia Prenosu Antény na Prijímač 3S Bude Posielať Nízkou Frekvenciou ( 125KHZ ) Signál Ide von.Ak Diaľkové Ovládanie Dostáva Nízke Frekvencie Signálu, Bude To Wake up Jedného Čipu Mikropočítačový na Diaľkové Ovládanie a Poslať Diaľkové Ovládanie Informácie ( 433MHZ ),

V Tejto Dobe, Prijímač Prijíma a Dekóduje Dáta.Ak Zodpovedajúce Úspešné, Zodpovedajúce Akcia Je Ukončená, a Ak Je Neúspešný, Akcia Nie Je Vykonaná.

(na-Palube Nízkou Frekvenciou, Antény, Wake-up Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť 2 M Vľavo a Vpravo, Môžete Nahradiť Anténa s Inými Parametrami na Dosiahnutie Ďalšieho.)

1. Hlavné Rada Prijíma STM 8s003 (STM 8s103) F3p6 Jedného Čipu Mikropočítačový.

2. Diaľkové Ovládanie Prijíma STM 8l051 Jedného Čipu Mikropočítačový, s Dvoma Fyzickej tlačidlo na Palube.

3. Pohotovostná Spotreba elektrickej Energie Je Menej ako 5UA.

4. Nízka Frekvencia Wake-up Čip Je Založené na As3933, a Wake-up Anténa Prijíma 3D Antény, Ktoré Je Citlivé na Indukčné a Dá Vycítiť v Plnom Rozsahu.

5. Poskytujú Všetky Zdrojové Súbory: Vrátane Odosielanie a Prijímanie Schematický Diagram, PCB, Kód Zdrojový Kód, a Úplné C Jazyku.

Faktúry:

1, Prijímač 1

2.1 Odosielanie Rada

3, 1 USB Kábel

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty