Automatické Hand Sanitizer Dávkovač 1200ml Odolný Podlahový Stojan a odkvapkávacej -Hand Sanitizer Dávkovač Stojan je Výškovo Nastaviteľný

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: veľký plastový zásobník, odkvapkávacej nerez, stojan na riad kuchyňa, stojan na riad zásobník, drez zásobník, pivo veža, pivné tácky, odkvapkávacej misky, kuchynský drez zásobník, drainer zásobník.

    €65.60 €82.00
  • Názov Značky: annoytools
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Automatické Hand Sanitizer Dávkovač 1200ml

s Odolné Podlahy Stánku a odkvapkávacej -

Dezinfekčné Prostriedky Na Ruky Dávkovač Stojan,

Výškovo Nastaviteľné Sanitizer Dávkovač Podlahový Stojan

✅【Veľká Kapacita Pre Veľké Davy] vyzýva Automatické sanitizer dávkovač môže obsahovať 1200ml, ktorý môže trvať po celý mesiac pre 30 ľudí, ktorí ho používajú dvakrát denne!Pracuje s l75% alkoholu alebo dezinfekčný prostriedok! 40.5 oz kapacitu pomáha znížiť údržbu.

✅【Odolný Podlahový Stojan] vyzýva Obsahuje vymeniteľné kovové podlahy stánku, ktorý je voľne stáť.To má lepšiu stabilitu, ako iné podobné produkty

✅【Touchless Dizajn a Auto Snímanie] vyzýva Automatické sanitizer dávkovač funkcie smart snímanie a touchless dizajn.Užite si rýchle sanitizer dodanie dotyk zadarmo!

✅【Profesionálne a odborné dlhodobé Riešenie] vyzýva Tichý, výkonný batériový dávkovač používa štyri C batérie (nie sú súčasťou) alebo DC prípojka(nie je súčasťou), vyrobená z bezpečných a odolného ABS plastu, ktorý je odolný voči chemikáliám, tepla a vplyv.zámok & kľúč v cene.

✅【Nevyhnutné Na Verejných Miestach] vyzýva Náš Automatický sanitizer zásobník je ideálny pre použitie v kanceláriách, školách, sklady, stravovacie služby zariadení, výrobcovia, zdravotnícke zariadenia, a mnoho ďalších miest Teraz viac ako inokedy na zachovanie hygieny.

✅【PRENOSNÝ PRE ľubovoľné NASTAVENIE] vyzýva Miesto toto svetlo hmotnosť automatický dávkovač jednotky v kancelárii, doma, vstupná hala, škola, kostol, fitness, mall, budova, atď.Možnosti sú nekonečné.

MATERIÁL: ABS Plast

KRYT PREVEDENIE: Biele

KAPACITA: 1200 mL/40.5 oz

PREVÁDZKA: Automatické

ROZMERY: H 59 x Š 6.3 x D 4.7 v

HMOTNOSŤ: 17 kg

BATÉRIE: Typ - C, 4 - 1,5 V batérie požadované (Batérie nie sú súčasťou)

POZNÁMKA: Sanitizer riešenie, ktoré sa predávajú samostatne.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty