Čína Factory Dodávané Plne Automatické Transformer testovanie príslušenstvo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: m118a, bench typ multimeter, komponent tester auta, ut890d, aneng m10, aneng 9002, spp test, mastech m830, aneng 619a, kondenzátor kapacity meter.

    €122.90
  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Informácie O Firme

Zhr Rastúce Electric Co., S.r.o.nachádza sa v národnej high-tech rozvoja zóny - Zhr East Lake Rozvoja Zóny, je nová high-tech podnikov.Zhr Rastúce Electric Co., S.r.o.je high-voltage test zariadenia a súvisiace vybavenie výskumu a vývoja, výroby a riadenia pre postoj high-tech podnikov.Od svojho vzniku, dodržiavať "inovatívny, efektívny, prísny a realistické," operačný princíp "orientovaný na ľudí" riadenie rozmýšľania, štruktúry riadenia v súlade s modernou enterprise systému, dôsledne realizovať ISO9001-2000 systém manažérstva kvality, prístup k vysoko-rýchlostný rozvoja.Spoločnosť naplno využívať svoje vlastné zdroje, zapojiť sa do širokej škály priemyselnej automatizácie a do siete konštrukcie a transformácie.

ODPORÚČANÉ PRODUKTY NAŠICH PARTNEROV

SPÔSOBY DOPRAVY

FAQ

Otázka: 1. Anglická verzia je k dispozícii?

A: Áno

Otázka: 2. Čo je doba na doručenie?

Odpoveď:4-15 pracovné dni podľa vašej konkrétnej požiadavky

Q: 3. Máte nejaké MIN hranica?

Odpoveď: 1pcs

Otázka: 4. čo express robiť často používate?

Odpoveď: DHL, UPS, FedEx,atď.Akékoľvek metódy, môžete si vybrať!

Q: 5. Aký je váš prijateľné splatnosti?

Naše zvyčajne splatnosti je T/T, na západe únie Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na www.sunami.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty