1pcs Inovatívne Pracky Dizajn Potravín, Zachovanie Zásobník Kuchynské Náradie Zdravé Tesnenie Úložný Kontajner Viacerých Prekryje

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: moderný záves, serv. zásobník, deli zásobník, čierny tray, guľôčky rack, zásobník vákuum, zásobník na uskladnenie potravín, dekor zásobník, eco potravín zásobníka, sklo prepnúť na stenu.

    €7.65 €10.20
  • Použitie: jedlo
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: plastové
  • Číslo Modelu: Jedlo Zachovanie Zásobník

Popis Produktu

2019 čerstvé potraviny nový nápad, magic elastické čerstvé zásobník, môžete udržať vaše potraviny čerstvé po dlhú dobu.Black vedy a techniky elastický film je prijaté odolať tlaku a punkcia vplyv, tak ako dosiahnuť opakovane úrovni.Veľmi kreatívne pracky dizajn, jednoduché použitie, pevne zámok potravín, predchádzať pretečeniu.Vhodný pre domáce život, stanovanie, party, atď.Vhodné pre chladiace skrine, malé chladničky a ostatných zariadení.Viac zlučovanie, šetrí priestor a pohodlnejšie.Vysoko-kvalitný materiál môžu byť znovu použité po čistení.Pracky dizajn umožňuje jednoduché tesnenie potravín.Udržať vaše potraviny čerstvé po dlhú dobu.

Technológia Magic elastický film , ochrana životného prostredia , boj proti znečisteniu, pohodlné čistenie.Opakovane použiteľné, odteraz odmietnuť použiť jednorazové plastové obaly a plastové tašky.Chrániť životné prostredie a zdravie svojej rodiny.

Vysoko kvalitné materiály , s určitým stupňom odolnosť proti prerazeniu a tlaku, tak ako dosiahnuť dokonalé utesnenie potravín.

Veľmi kreatívny dizajn , elegantný vzhľad, vhodné pre všetky príležitosti, či už je to vykonávať alebo strany, použitie, je veľký výber.Špecifikácie: Zachovanie vrstva materiál: Advanced elastický film Zásobník materiál: ochrana životného prostredia PP Color: Red&White Hmotnosť: 350 g Balík obsahuje: 1PCS x Potravín, Zachovanie Zásobník Poznámky: Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty