Oceľové Ihly Kefa pre domáce Zvieratá spoločenské Kožušiny Starostlivosti Prelievanie Kefa, Hrebeň Rake Pes, Mačka Dlhé Krátke Vlasy Kolíky Kefa

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: mačka nepúšťa vlákna kefky, mačka vlasy kefou pet, make-up štetec mýval kožušiny, mačka kefa furminator, mačka kefa rukavice, mačka objať kožušiny, mačka nechtov kefkou, petshy mačka kefa, kožušiny vosk kefa, mačka kefa profesionálne dreva.

    €14.02
  • hmotnosť: 150
  • Špecifikácie: 19 cm*9 cm
  • Druh: Pet Špirála
  • Číslo Modelu: M11
  • Hlavný Materiál: TPE,PP

Oceľové Ihly Kefa pre domáce Zvieratá spoločenské Kožušiny Starostlivosti Prelievanie Kefa, Hrebeň Rake Pes, Mačka Dlhé Krátke Vlasy Kolíky Kefa

Obrázok

O Dopravu

I. Väčšina Doprava Zadarmo Čína Post Air Mail(Okrem APO/francúzskej polynézie)

II.Dodacia lehota je Zvyčajne Potrebné 7-45 pracovných Dní s Výnimkou Niektorých Dovolenku;Špeciálne Dni(Napríklad III.Národnej Konferencie, Post Politiky); Určenia(Federácie Rusko, Brazília,Argentína, atď.)

IV.Prosím, Byť Trpezlivý, Aby Čaká.Ak Čas je Limit, Prosím, Správu Dlhší Čas Vďaka

V. Belowing Doprava Čas Len Pre Referenčné,Prosím, Pozrite A Vyberte Si Najlepší Spôsob, Ako Na Lodi

Návrat&Vrátenie Peňazí

I. v Prípade, že položka je rozbité alebo stratené na ceste unexpectly, hovoríme, že je nám ľúto vás a môžete nechať si 3 dni, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie rozbité predmety od dátumu je to prijaté.

II.Láskavo poznámka: Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 30 dní a vy nepáči sa zrazu, prepáč, je to považované za použité, a to bez náhrady alebo výmeny bude vydaný,bez výnimky, ale zľava sa uplatňuje, ak prídete nabudúce.

III.Prosím, kontaktujte nás pre návrat poštovné adresu, náhrady alebo výmeny budú vykonané po prijatí položky v pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

Návrat expedičný poplatok sa hradí Kupujúci.

Spätná väzba

I. Prosím, dajte nám spätnú väzbu po tom, ako tovar.Svoju pozitívnu spätnú väzbu a uznanie, nám poskytne viac silný výkon v rozvíjaní podnikateľských slúžiť vám ešte lepšiu!

II.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Sme presvedčení, že dobrá komunikácia vyriešiť všetky problémy,

III.Povedzte nám, prosím, ak máte ďalšie otázky

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty