Galaxy Rose so Stojanom a LED Drôt Svetlo Simulácia Zlatej Fólie Rose Darčeka Romatic Darček na Valentína svoju Priateľku WWO

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kvetinové stonky drôt, červené ruže, svadba, papier, drôt, zelený drôt, matka deň darčeková sada, kvet galaxy rose, galaxy rose, kvet wase, zelená interiéru, kvetinárstvo drôt.

    €4.67 €7.18
  • Číslo Modelu: Rose
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Kvet
  • Kvet Štýl: Kvet Hlava
  • Príležitosti: Valentína
  • Druh: Rose
  • Klasifikácia: Umelé Kvety
  • Materiál: plastové

Galaxy Rose so Stojanom a LED Drôt Svetlo Simulácia Zlatej Fólie Rose Darčeka Romatic Darček na Valentína svoju Priateľku WWO66 Popis:

Funkcie:

1. Neexistuje lepší spôsob, ako povedať, Milujem ťa ako s rose, najlepšie znamenie lásky všeobecne.

2. Ukázať vaše špeciálne niekoho, koho milujete, aby sa ich konce galaxy s týmto živej 24K Gold Galaxy Rose!Príde krásne zabalený a pripravený darček.Každý krásne ruže je jemne ručne vyrobené a navrhnuté tak, aby trvať večne.

3. Materiál: povrch výrobku je vyrobená z fólie zlatej farby, okvetné lístky sú pokryté zlatou fóliou, a kvetinové stonky sú plastové pozlátené.Kvet kmeňa plastové 24K zlatom.

4. Výrobok je remeselné, kvet je veľmi ľahká, nie je ľahké rozbité, a nie zmiznúť!

5. Obsahujú LED drôt svetlo.Prichádza so stojanom, darčekovej krabičke.Každý rose je ručné vyzerať ako krásne a reálne!

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: povrch výrobku je vyrobená z fólie zlatej farby, okvetné lístky sú pokryté zlatou fóliou, a kvetinové stonky sú plastové pozlátené.Kvet pól je plastové 24K skutočným zlatom.Výrobok je remeselné, kvet je veľmi ľahká, nie ľahko zložiť, a nie zmiznúť!

Farebné kryštál ruže: To je nanos high-tech, ióny povlak metóda, ktorá je srsť povrch tvorený na plastové fólie (PUC) a vytvárať ruža, nie zlato

Balenie Obsahuje:

1 x rose(vrátane LED drôt svetlo)

1 x darčeková krabička

1 x stojan

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty