Vysoká kvalita FDST-1018 3TS farby, pevné telo s Burl zrna kryt rosewood hmatník Floyd rose elektrická gitara, doprava Zdarma

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: floyd rose tremolo, jelša stratocaster telo, gitara gombík kovov, kvalitné elektrické gitary, peavey floyd rose časti, bass electr, elektrická gitara auta, tuner wilkinson, muž pink floyd, electr gitara.

    €239.99
  • Zadné A Bočné Materiál: Javor
  • Druh: Akustická Gitara
  • Tón Pozícia: 22
  • Vyzdvihnutie: Pasívne Uzavreté
  • Názov Značky: tangwood
  • Materiál Telesa: Lipa
  • Farba: 3TS
  • String Winder: Zatvorené Gombík
  • Číslo Modelu: FST-1018
  • Vhodné pre: Unisex
  • Hmatníkom Materiál: Javor
  • Luk Materiál: Catalpa dreva

Popis:

Je to zbrusu nový krásna Gitara. 100% ručne vyrábané, máme profesionálny QC tím s cieľom zabezpečiť vysoko kvalitné produkty a správne balenie v každej zásielky.Sme si istí, že naše hudobné nástroje, ktoré majú presné tón, atraktívne zvuk, hladký výkon a elegantný vzhľad.každá gitara budú kontrolované a testované pred odoslaním, aby sme vám ponúka gitary dobrej kvality, ale nízka cena, znie to ideálne, oni stoja peniaze, ktoré budete platiť.

Ponúkame prispôsobiť logo pre vaše produkty.Ak gitara, ktorú potrebujete, nie je uvedená v našom obchode, neváhajte a pošlite nám foto na konkurenčnú cenovú ponuku.

O NÁS:

FANTASTY GUITAR CENTER , Naša spoločnosť je ERICA Hudobný Nástroj, INC, je profesionálne hudobné nástroje dodávateľa, Máme profesionálny designer, výrobu zručnosti a zariadení.Boli sme špecializuje na výrobu všetkých druhov elektrické gitary, bass gitary a príslušenstvo since1969. Sú vyvážané do USA, Kanada, EÚ, Austrálii a ďalších krajinách a oblastiach.Môžeme tiež poskytnúť OEM služby podľa vašich požiadaviek, alebo vzoriek.A my sme plný zážitkov na to!Srdečne a úprimne vítam všetky klientov na vybudovanie spolupráce v podnikaní.Ak máte záujem o niektorý z našich série, stačí nás kontaktovať.

Doprava:

Zvyčajne sme loď z objednávky v lehote 7 pracovných dní po uskutočnení platby.To trvá zvyčajne 2-3 pracovných dní pre prepravu v Číne.

Rôzne krajiny majú rôzne čas účinnosť o iný spôsob dopravy.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám spoľahlivý spôsob dopravy.Ale niekedy medzinárodné vysoko závislé na miestne zvyky a poštové služby.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Vezmite prosím na vedomie: Impost ciel, daní a poplatku nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Odporúčame vám nechať odkaz, dajte nám vedieť, z deklarovaná hodnota pri zadaní objednávky.

O Spätnú Väzbu

Ako predávajúcim, ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu.Budeme radi vrátiť slušnosť.Vaša dobrá spätná väzba je motivácia, aby nás núti ísť vpred.Sme usilovne pracovali na tom vždy.My len dúfame, že vám prinesú nielen dobrý gitaru, ale aj dobrú náladu a pocit.

Sme skupina obyčajných spustenie tím na adrese, žiť jednoduchý život a s krásne sny.Použili sme každý okamih nášho času v tento zdĺhavý a opakujúce sa činnosti.Je nevyhnutné, aby sa chyby v našej práci.Ak naše nedbanlivosti spôsobí, že budete nepríjemnosti, prosím, pochopiť a kontaktujte nás, a budeme sa snažiť v našich silách, aby správne pomôže vyrovnať sa s ním.

Sme veľmi šťastný, že si vašu priazeň a Podporu.

Môže svet plná nehy a Dobroty !

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty