Automatické Dvere Bližšie Vhodný Pre Všetky Dvere Multi-function Jar Železné Dvere Jednoduché Zatváranie Artefakt Šnúrkou Dvere Časti

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: magnectic cvičenie hoop, mini 8 pin usb kábel 3m, nw a840 batéria prehrávača walkman, dámske svetlo modré džínsy, minnie papierové tašky strany, minnie papierový obrus, športové nike topánky žena, parochňa princezná gre rezance, dlho sixy morská víla šaty.

    €1.38 €1.72
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Bližšie Dvere

Funkcie:

1. Rýchla inštalácia: produkt je nainštalovaný s lepidlom, žiadne diery, pevnosť a bez poškodenia na stenu, jednoduchá montáž a vysoká teplotná odolnosť.

2. Super pevnosť v ťahu: produkt používa vysoko kvalitné P12 oceľové lano, ktoré vykonala skúška v ťahu a odrazu test, a má silnú pevnosť v platnosti.

3. Široké spektrum aplikácií: výrobok je vhodný pre dvere s mierne silnejší uzatváracie sily, a je vhodný pre väčšinu dvere, ako sú posuvné dvere, dvojité dvere a sklenené dvere.

Popis:

Tento produkt je automatické dvere bližšie, vhodné na rôzne dvere, jednoduchá inštalácia, hrdza-odolný a oteruvzdorné a je odolné.

Špecifikácie:

Veľkosť: 6*6typ

Hmotnosť: 53.6 g

Rýchlosť uzávierky: 5s

Farba: Čierna

Materiál: oceľový drôt

Package Zahrnuté:

1* Automatické dvere bližšie

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty