10/15 L Vonkajšie Self-vodičský Tour Skladovanie Vody Vedro s Kohútik Prenosné Veľké Ústa PC Plastové Vedro Nádoba pre Táborenie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: poštová schránka z nerezovej ocele, dieťa pláži hračka, lieky, kontajner plastový, vodovzdorný skladovacích kontajnerov, vodotesný úložný kontajner, Skladovanie nádoba, čaj kontajner plastový, skladovanie kontajnerov, tin skladovanie nádoba, vodnej nádržky s klepnite.

    €14.00 €20.00
  • 15 L:
  • Teplotná odolnosť:
  • Položky:
  • Materiál:
  • Kapacita:
  • Podpora:
  • 10 L:

Odrážky:

1、Potravín-triedy PC Materiál: Vyrobené z potravín-stupeň materiálu PC, vedierko môže byť naplnený vriacou vodou, bez deformácie.Je ľahká a úspora priestoru, ľahko sa prenášajú, silný a odolný, vhodný pre self-riadenie auta a camping.Má vysokú odolnosť voči teplotám a silné húževnatosť, ľahko sa čistí, žiadny zápach.

2、netoxické a bez Zápachu: výrobok je vyrobený z potravín-triedy PC materiálov namiesto sekundárnych recykláciu alebo recyklovaných materiálov.Sú netoxické, bez zápachu, BPA-free a nemá fluorescenčné agentov.

3、Pohodlné držanie: rukoväť je ergonomická, pohodlná a prenosné držať.

4、Humanized Kohútik Dizajn: humanized batérie sa môže vychyľovať.Vody výstup možno voľne upravovať, jednoduché použitie.Ako vnútri, tak aj mimo batérie sú vybavené silikónové tesnenie zabezpečiť, aby nedochádzalo k úniku.

5、Veľké Ústa: S veľké ústa, si rúk môžu ľahko dostať do vedra na čistenie.To je čisté a hygienické.Robustné vedro kryt má tesniaci krúžok nainštalovaný zabezpečiť č úniku vody.Perforované pokrytie umožňuje prietok vody viac hladko.

Specificatuon: Kapacita: 10 l/15 L

Veľký vnútorný priemer hlavne ústa: približne 10 cm/3.94 v

Fľašu priemer: cca 26.5 cm/10.43 v

Materiál: PC

Veľkosť(apprpx.):

10 L: výška 34 cm/13.38 v; podržte vody: 10 kg

15 L: výška 40 cm/15.75 v, podržte vody: 15 kg

Teplotná odolnosť: -30℃-100℃

Používa: víno a nápoje v obaloch, potravinových plastových sudoch, sudov vína, vody sudy, čajové súpravy

Balenie Zoznam:

Vedierko*1

Batérie*1

Veko*2

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty