Ca-5 typ cementu voľný vápnik, oxid tester

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: tekutý rúž, nástroj tester, rúž, lesk, vápnik, ytrium, pery rúž nastaviť, depiláciu auta, bling uv, prírubové vosk, nano prášok.

    €332.16
  • Druh: Vápnik, oxid analyzer
  • Rozsah Merania: 0-10.00%FcaO
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • opakovateľnosť chyba: Vysvetliť
  • Špecifikácie: Typ Ca-5
  • Rozsah pôsobnosti: Vysvetliť
  • Proces prispôsobenia: no
  • Model: Ca-5
  • Merateľné vzorky stav: Vysvetliť
  • Prehľad veľkosť: 460*300*260mm (mm)

Ca-5 typ Cementu meranie nástroja pre voľný vápnik, oxid

I. prehľad

Princíp merania je veľmi rozšírené, pomocou vysoko presných single-chip mikropočítačové ovládanie, doplnený o high-kvalitné špecializované integrovaný obvod.Dizajn je prísny a štandard.Výkon je stabilný, spoľahlivý a jednoduchý na obsluhu.Výsledok merania je vizuálny a presné.V porovnaní s predchádzajúcim voľného vápnika analyzer, rýchle meranie cementu voľný vápnik, oxid eliminuje kroky teplotou, reflux a titráciou a analýzy rýchlosť sa výrazne zlepšila.Zároveň tiež znižuje ľudskú chybu, 5-15 veľký počet minút znížená pracovná intenzita analytikov.Teplota príchodu a merania majú varovania riadka, pripomína experimentálne personál na vykonávanie príslušnej činnosti.Na reagenciou na stanovenie voľného vápnika dusnatého v cementu sa rýchlo zotavila a znovu použiť.To môže ušetriť veľké množstvo chemických činidiel.Vývoj tohto nástroja urobil krok vpred v určenie voľného vápnika dusnatého v cementového slinku.

Dva hlavné technické parametre

1 napájacie napätie: 220V 50 hz

2 spotreba Energie: Menej ako 700W

3 Merací rozsah: 0-10.00%FcaO

4 Indexovanie presnosť: 0.01% FcaO

5 Elektródy konštanta: 1 + 0.2

6 Kontrolu presnosť: + 0.5 C

7 Termostatické vane teplota: C + 2 C C - Ak chcete nastaviť teplota

8 nastavenie Teploty rozsah: 30-100 C

9 Okolitá teplota: 10-40 C

10 Environmentálnych vlhkosť: Bez kondenzácie

11 Žiadne vibrácie a silné magnetické pole

12 Celková veľkosť: 460*300*260mm (long * široký * Vysoká)

Tri, pracovný princíp

Reakcia etylén glykolu a voľného vápnika dusnatého v cementového slinku, elektrická vodivosť a voľný obsah vápnika do určitom pomere podľa merania mernej vodivosti nepriamo odrážajú obsah voľného vápnika dusnatého v cementového slinku.Prístroj musí byť kalibrovaný tak, aby sme dosiahli účel presné meranie.

Reakcie organických riešenie etylén glykolu so voľného vápnika dusnatého v cementového slinku pri vysokej teplote:

( CH2OH ) 2+CaO ( CH2O ) 2Ca+H2O

Horná reakcie je ethylene glycol vápnika, ktorý je disociovaných v ethylene glycol:

( CH2O ) 2Ca. ( CH2O ) 22-Ca+Ca2+

Na etylén iónov a vápnika ion sú vodivé v roztoku, a stupeň vodivosť sa vzťahuje na obsah voľného vápnika oxide.By meranie vodivosti roztoku, obsah voľného vápnika dusnatého v cementového slinku možno merať nepriamo.

Na používanie prístroja, čistoty elektróda má väčší vplyv na presnosť výsledkov merania.Preto v používaní nástroja, elektródy by malo byť udržiavané v čistote.

Štyri nástroja kalibrácia

1 teplota termostatické vane je nastavený na 80 Štart ohrevu na konštantnú teplotu na konštantnej teplote alarm.

2 Budú vybavené 25ml Glykolu riešenie 50ml trojuholníka reakcie fľaša je umiestnená v držiaku na termostatické vane.

3 Začiatku miešania a upraviť rýchlosť miešania na správnu rýchlosť.

4 zapnutie kalibrácie potenciometer v smere hodinových ručičiek na maximum.

5 elektróda je umiestnená v trojuholníku reakcie fľaše.

6 Nastaviť na nulu, potenciometer tak, že displej má digitálny displej, potom otočiť proti smeru hodinových ručičiek, aby sa len ukázať nula, vždy nastavte prístroj pred alarm.

7 Presné hovor 0,5 g Vzorky so známou voľného vápnika obsah oxidu sú pridané 25ml Glykolu V konštantnej teplote koryto bolo podľa konštantnej teplote, do termostatické groove držiak, začať [ Rozruch ] Nastavte miešanie gombík tak, že miešanie rýchlosť je správne.

8 elektróda je umiestnená v reakcii fľaša na nastavenie kalibrácie potenciometer, tak, že zobrazenie hodnoty displeja je známy ako obsah voľného vápnika dusnatého, kým poplach.

9 nulový bod a hodnota kalibrácie boli upravené, a nie potenciometer je možné znovu upraviť a dva potenciometre sú kalibrované v budúcnosti merania.

Päť.Stanovenie vzorky

Presné váženie 0,5 g Cementového slinku práškovej vzorky, dal v 50 ml suchého reakcie fľaša je pridaný presne 25ml Ethylene glycol do miešanie, shake, tak, že vzorka je úplne rozptýlené, bude naplnená cementového slinku vzoriek a glykolu trojuholník reakcie fľaša umiestnená v reguláciu teploty 80 V konštantnej teplote koryto konzola teploty, miešajúca sa začal a za stáleho miešania rýchlosť je upravená, a vodivosť elektródy je dať do trojuholníka reakcie fľaše a stlačení [ meranie ] Tlačidlo, asi 4 Minút, alarm, môžete si prečítať hodnotu a nahrať dole.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty