4W Stmievateľné LED Steny Sconce Svetlo Lobby Verandu Chodník Zariadenie na Čítanie Fáze KTV PUB

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: schodisko, svietidlo outdoor, krištáľové lampy, opona zlato, ceil, stmievateľné lampa na stenu, posteľ sprcha, led zrkadlo na stenu, strop haly lampa, svietnik na stenu.

    €29.06
  • Napätie: 110-240V
  • Položka Druh: LED Žiarovky
  • Lúč Uhol(°): 30°
  • Farebná Teplota: Teplá Biela (2700-3500K)
  • Certifikácia: ROHS
  • Príležitosti: Spálňa
  • LED Chip výrobca: Epistar
  • Počet LED Čip: 4 ks
  • Priemerná Životnosť (hod): 60000
  • Názov Značky: Luminturs

Popis

Táto aukcia je pre stmievateľné jeden.

Pošleme na svetlo s Modrá+ Červená.

Ak chcete, aby ostatné farby, prosím, kontaktujte nás po vašu platbu.

Dostupné farby: Čisto biela, Teplá Biela , Červená , Modrá , Zelená , Žltá , Fialová .Povedzte nám, prosím, čo najskôr venovať.

Super jasné LED stropné svietidlo je ďaleko moreamazing ako môžete obraz.Toto osvetlenie zariadenie poskytuje živý a awesomelight obrázok do vášho domova a obchodu, ideálny pre osvetlenie a decorationpurpose.A ušetriť viac ako 90% spotreby energie.To svetlo vyrobené z vysokokvalitnej kovové materiály, bezpečný a dlhá životnosť.

Špecifikácia:

Vstupné Napätie

AC 85-265V

Spotreba energie

4W (4 LED)

Shell Materiál

Hliník

Chladič Materiál

Hliník

K dispozícii farba LED

Čistá biela, Teplá Biela, Červená, Modrá, Zelená, Žltá,Fialová

Shell Farba

Silver A Black

Telesná teplota

LED pracovná teplota

Lúmenov

400 lumenov

Život

60,000-ako 80.000 h

Zaistením bezpečnosti

CE & RoHS

Osvetlenie Priestoru

0-5 M⊃2; Rozmer: 170 mm x 75mm x 30 mm

Funkcie:

Dlhá životnosť

Okamžitý štart, žiadne blikajúce

Ssd, shockproof

úsporu energie, viac než 90% bežné žiarovky

Dlho pracovať, produkujú nízke tepelné

Žiadne Rušenie RF

No ortuti alebo iných nebezpečných materiálov, v súlade s RoHs

Pracovné prostredie -20-40, vhodný pre nezvyčajné klimatické

Aplikácia: Hala, Spálňa, čitáreň, Galéria, Predsieň, KTV, atď

Nízke náklady na údržbu

LED driver je zahrnuté

Jednoduchá inštalácia

Ako nainštalovať?

Povrchovú montáž: Fix it na stenu, strop orcabinet 2 skrutky( súčasť dodávky ), potom pripojte svoj LED driver( je súčasťou dodávky ) do yourhouse elektrických drôtov.

Package Zahrnuté:

1 x 4W high power LED svetlo (LED driver je v cene)

Máme veľa iných LED štýly, prosím, kontaktujte nás pre veľkoobchodné na neskutočne nízku cenu!!!

Prepravné SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je providedby na carrierand vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, particularlyduringthe prázdnin.Ak ste nedostali yourshipment do 30 dní od zaplatenia, pleasecontact nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám, hneď aspossiblewith odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Vzhľadom na stav skladu a timedifferences, sme sa rozhodnete loď vašej itemfrom náš prvý k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.Dovozné clá, dane a poplatky arenot zahrnuté v itemprice alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Poštovného forreturning položky by byť kupujúceho zodpovednosti príliš, ak kupujúci refusesto prijímať balíky.Prosím, informujte sa u svojho countryscustoms úrad určiť, čo theseadditional náklady bude pred ponúkanie/nákup.Dodacia Lehota:

Čas dodania závisí od poštových procesu a otherfactors,buďte trpezliví a čakať na to.

Platby

Akceptujeme iba

Nemáme kombinovať expedičný poplatok.Nie cenovú ponuku pre viacero položiek a následne sťažovať aboutunreasonableshipping poplatok.Ak si nie ste istí, potom, prosím, kontaktujte nás pred youbid.

Vážnym záujemcom len,prosím.Objednávky budú zrušené a neplateného položka spor bude filedifpayment nie je doručené v lehote 10 dní od zakúpenia .

Vráti

Ak ste nespokojní s našimi položky alebo služby, thenpleasefollow dobrej praxe a kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu.Sme arecommitted na riešenie všetkých problémov, v priateľskej a uspokojivým spôsobom.

Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní.Ifyou donot dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

Originálne a vrátiť expedičný poplatok sa nevracia orreimbursed za všetkých okolností.Musíte súhlasíte a beriete na vedomie, thisterm ifyou cenovú ponuku pre túto položku.Preto sa, prosím, nesťažujte o tom, toshipback na vlastné náklady.

Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti andstrive pre 100% spokojnosť zákazníka!Feedbackis náš život.Prosím, kontaktujte nás hneď PRED vami, dajte nám neutralor negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Nie je možné riešiť problémy, ak budeme robiť notknowabout ich!

Kontaktujte nás staráme sa o naše ocenené kupujúci,ak youhave akékoľvek otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád, že tohelp vás.Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, ale vzhľadom tohigh objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, sme maynot beable odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 24 podnikania hoursfor nás toresponse.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty