SEVENSTONE Ženy, Prívesky, Reiki Prírodné Semi-Precious Stone Mesiac Anjel Liečivá Meditácia, Jóga Rovnováhu Pôvab Šperkov Náhrdelník

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vrecia dlhý rez zdravie, drevo stojan, držiak tabuľky, vrecia vojenské obchodov, drevo socha kolibrík, drevo snowflake konfetami, drevo nálepky dlaždice, drevené reproduktorové stojany usa, drevo nálepky schodisko, drevo reproduktor super basy.

    €2.66 €3.24
  • Tvar\vzor: KOLO
  • Položka Druh: Prívesky
  • Pohlavie: ŽENY
  • Štýl: Trendy
  • Názov Značky: SEVENSTONE
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Prívesky Typ: posuňte
  • Funkcia: Nálada Tracker
  • Materiál: Kov
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Číslo Modelu: SP0791S

RM11338718003338

Informácie O Výrobku

Názov produktu: Ručne vyrábané z prírodného kameňa šperky

Produkt Značka: SEVENSTONE

Produkt Štýl: Módne

Produkt je Prírodný Kameň Veľkosti: 21x21x6mm

Hmotnosť výrobku: o 9 g

Produkt Materiál: Prírodný kameň

Funkcie produktu: udržať kvalitu spánku, liečiť depresie, a riadiť módne trendy

Prívesok veľkosť

prírodný kameň veľkosti: 21x21 mm

Náhrdelník Dĺžka: cca 60 CM

Náhrdelník Hmotnosť: cca 3-5 g

Prírodný kameň

Black Onyx : Zvýšiť sebavedomie, vyhnúť sa strach a úzkosť, a zabrániť negatívne energie porušovanie ako kúzlo čarodejníctva.Zodpovedá mora kolesa, odstraňuje nevoľnosť, zákal, a plesniam, a prináša zdravie.

Modrá Goldstone : Modrá Goldstone upokojuje pokoj, robí ľudí koncentrované, flexibilné, zlepšuje prácu koncentráciu a osobné schopnosť učiť sa.

Sodalite : Zabránenie rušenia nízkych duchov a negatívne energie.Má funkciu absorbovať negatívne energie a dokáže prispôsobiť telu energiu

Tigrie oko : nemá funkciu repurifying a úprava fyzické nepohodlie po prejedanie sa, ktoré je možné rýchlo zlepšiť príznaky prechladnutia a astma a bronchitída.To môže tiež použiť svoju vlastnú energiu na posilnenie kĺbov a kostí, zjemňuje a upokojuje nervový systém.

Crystal : Crystal vytvára plynulé a stabilné magnetické pole v svetlo, takže je výrazne užitočné pre vymazanie pamäti, zlepšenie pamäti a porozumenia, ale je potrebné sa vyhnúť pri posteli, inak to bude mať nespavosť .

Rose Quartz : Ruže Kremeňa uvoľňuje napätie, upokojuje podráždenosť, a rozširuje svoju myseľ.Zlepšiť podráždenosť, otvorenosť, a netrpezlivý osobnosť, posilniť afinitu

Zelená Aventurine : Zelená Aventurine má veľký fyziologickú úlohu pri vyrovnávaní sa s srdcovej čakry, a to môže pomôcť srdce a pľúca.Zelená Aventurine sa úspešne používa v psychoterapii.To má vplyv na kardiopulmonálnej problémy a zvyšuje svalovú pružnosť.To je najviac často používaný na liečbu srdca, zmierniť stres a očné ochorenia.Zvyčajne nosí na ľavej ruke, to umožňuje Zelená Aventurine náramok sledovať smer vesmíru cyklu, vstupnej energie do tela, a blok, zlé energie na dosiahnutie ochrany a doplnkov.

Ametyst : môže dať manžel, lásky, odvahy, lásky, úprimná láska, hlbokú lásku pre manželské páry a páry.

Značka Úvod

SEVENSTONE sa zaväzuje poskytnúť zákazníkovi štýlové a elegantné šperky, vždy sme presvedčení, že ušľachtilý šperky môžu byť spolu s vami naveky.

Každý šperky sú naše komplikované ,má jedinečný dizajn a význam,dúfame, že to môže ozdobiť vašu krásu.Spolu s ním je všetko, nie kmeňové.

Každý kus SEVENSTONE šperky je dobre navrhnutý,nie len chladný kameň,ale boli sublimated do umenia.Hovorí perfektné zlúčenie meterial, estetiku a remesiel.Odrážajú designer je snaha o dokonalosť.

Doprava a Dodávka

Najlepšie pre vás

Máme loď celý balík do 48 hodín po platbe(Okrem sviatkov), ponúkame všetky druhy spôsob dopravy.Ak si chcete zadať shippingmethod, prosím, zaplatiť náklady na dopravu.Odhadovaná rýchlosť doručenia pre váš odkaz je uvedený nižšie.Ďakujeme!

Ak cena objednávky presiahne USA $ 150, budeme poskytovať vám s DHL, FedEx, alebo zadarmo Aramex služby. (Vzdialenej krajine requestUS $ 200) preprava spôsob, ako dodať čas web stránky sledovania Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus 16-60 dní //global.cainiao.com/ Yanwen Ekonomické Air Mail

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty