2M Umelé Zelené Eukalyptové Vína umelý Ratan Falošné Rastliny Ivy Veniec Stenu Decor Vertikálne Záhrady, Svadobné Dekorácie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kráľovská modrá dashiki mužov, najnovšie wurth wow v5008, vedúci svetlo bmw e46 330, nh36 svetelný kalendár, vedúci svetlo požičovňa 36v, krátka srsť bunda obchodov, luxusné condons chicago, červená valentinom luk tašky, motorola g9 hrať kus.

    €3.49 €8.95
  • Počet Pc: 1pc
  • Rastlina Štýl: VINIČ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Umiestnenie: Zavesenie
  • Materiál: Hodváb

RM358784393480466

Funkcie:

- Skvelé pre všeobecné domov a obchodných priestorov.Tieto pridať krásne prírodné farby a energie na akomkoľvek prostredí.

- Ideálny výzdoba pre zapojenie strán, svadby, recepcie, vrchol, takže veniec, svadobné kytice, svadobné oblúky dekor a tak ďalej.

- Zdobiť tento veniec s hodvábne kvety sedieť cez okraj tabuľky alebo prihláste.Ideálny na prízvuk stoličky, oblúky, pozadia, chodby a viac pre DIY prípade centerpieces.

- Eukalyptu vína je vintage rustikálny štýl, ideálny pre dekorácie alebo svadbu, Obzvlášť vhodný pre Vonku,na slnku,Okno,Svadobné arch,Svadobné pozadí,Tabuľka.

Špecifikácie:

Dĺžka: 2M

Materiál: Hodvábne tkaniny

Package zahrnuté:

1 x Umelé eukalyptu garland

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

RM358784393480468

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty