1200Pcs/veľa Jedno Ucho Stlačte Semená Akupunktúra Vaccaria Omietky Ucho Masáž Bean Auriculotherapy magnetoterapia

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vzduch komprimovať masáž, masáž chrbta, akupunktúra auricular, elektroliečba stroj, stlačte simulator, akupunktúra masážne podložky, therapi, auricular terapia, flowmat, kosti masáž.

    €4.97
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: mušle
  • Aplikácia: Telo

1 balenie / veľa

Jeden semená 600pcs / pack

Dvojité semien / 1200pcs pack

Auricular terapie má dlhú históriu použitia v Číne.To bolo uvedené v najznámejších starovekej Čínskej lekárske učebnice, "Žltý Cisár je Klasické Interné Lekárstvo." V modernej dobe, auricular terapie bolo preukázané, že stimulovať uvoľňovanie endorfínov, telu vlastný dobrý pocit a chemikálie.

Ucho acupoint je konkrétny bod na ucho, ktorý má osobitný význam v diagnostike a/alebo liečby.Väčšina acupoints sú príslušné na konkrétne časti tela, ako sú orgány & kĺbov, zatiaľ čo niektoré body, ktoré sú špecifické pre určité choroby.

| Aké sú výhody Auricular Terapia?

Pohodlné, Prirodzené, Ihly-free, a Painles

Prírodné & Bezbolestné: Hoci Auricular Terapia má mnoho spoločných znakov s tradičnou Akupunktúrou, je bezbolestný proces, vzhľadom na charakter že Auricular Liečba nedokáže preniknúť cez kožu.

Jednoduchý: Auricular Terapia, diagnostika a liečba sú oveľa jednoduchšie.Auricular Diagnóza ponúka veľmi jednoduché diagnózy metóda, kontrola farby, tvaru, a elektrický signál zmeny v určitých ucho body.Auricular Liečbu, na druhej strane, sa zameriava na klientov, jednoducho s osiva a masáž.

Účinnosť: Keď Auricular Liečba je jednoduchá, napriek tomu, že sa ukázal byť veľmi efektívne v oboch diagnostiky a liečby.

Auricular Medicíny má mnoho výhod oproti iným liekom, pretože jeho unikátne metódy v diagnostike a liečbe.Auricular Medicíny...

môžu byť použité na diagnostike mnohých rôznych ochorení, vrátane vnútorného, gynekologických a chirurgické podmienky

môže byť použitý pre estetické účely a anti-aging

je vynikajúci pre zmiernenie bolesti, horúčku, závrate a závraty, a vyprázdniť myseľ

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty