100ml Krásne Farby Maslo Sliz Rainbow Narodeninovú Tortu Dekompresný hračky darček pre deti&Dospelých diy zobrazili kľúčové tlačidlá pre slimes

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: coco maslo urob si sám, fluffi sliz, sliz baff urob si sám, ninja sliz maslo, strana sliz, oka sliz urob si sám, rainbow list, plastové sliz, sliz hračka, cartoon hliny.

    €3.70 €6.06
  • Druh: Plastelínou
  • Pohlavie: Unisex
  • Plastelínou Farba Číslo: 4 farby
  • Upozornenie: nemôže jesť
  • Množstvo farieb plastelíny: 4 farby
  • Číslo Modelu: Hračky darček
  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov

100ml Krásne Farby Maslo Sliz Rainbow Narodeninovú Tortu Dekompresný hračky darček pre deti&Dospelých diy zobrazili kľúčové tlačidlá pre slimes

Funkcie:

Vyrobené s ekologicky šetrných materiálov, 100% bezpečné Byť istí, hrať, ale nejedia.Bezpečné pre Deti Používať!Nedá sa to jesť, nie príliš malé deti.

Ideálny pre odbúranie Stresu.Ako ste squeeze, zložiť, roll, a ťahajte sliz, hodiny zábavy, ktoré spĺňajú zvuky a skvelý darček.ideálny darček voľbou pre deti.Nádherné sliz hračky pre chlapcov a dievčatá.

Veľký stres odľahčovacia pre dospelých a deti.

Žiadne Lepkavé - Menej lepkavé než ostatné " Načechraný Sliz, tak skúste naše zbaviť zlepenia.Veľké súlad, úžasnú textúru.

Super Ľahké Hrať Sliz, len sa to na jar a nájsť svoj obľúbený spôsob, ako hrať s týmto načechraný sliz.Tiež ideálny pre umenie, remeslá a školských projektov.

Prostredníctvom vizuálnych hranie, deti môžu uplatniť svoje ruky, zlepšiť motoriku, rozvíjať ruka-oko.

Špecifikácie:

Materiál: sliz bahna

Hmotnosť tovaru: jeden hmotnosť asi 45g

Produkt kapacita :100 ml

Package :

1 x 100 ml Bahna, Hliny

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty